Uitgelicht deze week: Bamboe vloerkleed

Wil jij graag een zijdezacht bamboe vloerkleed voor binnen? Blijf dan vooral verder lezen! In dit artikel hebben wij namelijk de mooiste bamboe vloerkleden bij elkaar gebracht en voor jou uitgelicht in dit artikel. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor de prachtige bamboo vloerkleden van Massimo en Vipp, maar kan je ook gaan voor een laag polig vloerkleed van Anytime. Of je nu houdt van een licht vloerkleed of een donker vloerkleed, het maakt niet uit! Deze vloerkleden zijn verkrijgbaar in tal van verschillende kleuren!

Carpe diem vloerkleed


De Carpe Diem vloerkleden hebben een heerlijk zacht en mooi design en zijn ideaal te combineren in een interieur met zachte kleuren. Het kleed is verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse afmetingen. Het kleed is gemaakt uit een combinatie van bamboe en katoen en hebben een mooi design wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Anytime Radison Vloerkleden


Deze stijlvolle laagpolige vloerkleden van Anytime zijn perfect om jouw interieur mee te stijlen. Het vloerkleed geeft een strak effect maar creëert toch een warm gevoel in je woon of slaapkamer. Het Radison vloerkleed van Anytime is gemaakt uit een combinatie van katoen, bamboe & polyester waardoor het kleed heerlijk zacht aanvoelt.  

Massimo bamboo earth vloerkleed 


Het earth bamboo vloerkleed van het design merk Massimo is werkelijk een kunstwerk op zich. De earth bamboe vloerkleden van Massimo zijn stuk voor stuk met de handgeweven en alleen daarom heb je al iets unieks in huis. Het vloerkleed is gemaakt van bamboevezels en Nieuw-Zeelands schapenwol. Je haalt dus niet zomaar iets in huis, want met het earth bamboo vloerkleed heb jij een duurzaam vloerkleed welke makkelijk te onderhouden is. Dit model is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en hebben allen een afmeting van 170 cm bij 240 cm (lxb). Het wordt aangeraden om gebruik te maken van een ondertapijt.

Massimo bamboo vloerkleed 


Naast de bamboo earth vloerkleden, heeft dit Deense merk ook nog een ander model in de collectie. Het Massimo bamboo vloerkleed is gemaakt van 100% bamboe vezels. Doordat het vloerkleed is gemaakt van 100% bamboe vezels levert dit een prachtig, zijdezacht en glanzend kleed op. Daarnaast zorgen de bamboe vezels voor een sterke stabiliteit en vasthoudendheid. De afmetingen van het Massimo bamboo vloerkleed zijn 170 cm x 240 cm (lxb) en is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Het wordt voor dit vloerkleed ook aangeraden om gebruik te maken van een ondertapijt.

Vipp bamboe vloerkleed


Het Deense merk Vipp heeft ook enkele fraaie vloerkleden gemaakt van bamboe in de collectie. Deze vloerkleden zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame en biologisch afbreekbare vezels en bestaan voor 50% uit bamboe en voor 50% uit wol. Het vloerkleed is 240 centimeter lang en 170 centimeter breed. Houd je van een vloerkleed wat direct een warme en zachte uitstraling geeft, dan is dit model absoluut wat voor jou. Het vloerkleed is verkrijgbaar in drie kleuren die passen in een Scandinavisch, klassiek, modern en zelfs bohemian interieur.

Shop verder op Misterbamboe!


Wil je nog verder zoeken naar toffe bamboe items? Of heb je een bamboe vloerkleed gevonden en zoek je er nog leuke woonaccessoires bij? Neem dan eens een kijkje in onze shop!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest