Welkom bij de Klantenservice.

Garantie

Misterbamboe.nl staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, tegen een eerlijke prijs. Van onze producten mag verwacht worden dat deze aan de verwachtingen voldoen. 

Mocht uw product echter defect raken, dan kan je op ons rekenen. Wij respecteren natuurlijk de wettelijk bepaalde garanties. Deze wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Wat wij niet doen, is jou van het kastje naar de muur sturen.

Neem dus contact op met onze klantenservice en we helpen je graag zo snel mogelijk uit de brand.

Wettelijke garantie:

Een product moet bij bezorging in goede staat zijn en goed functioneren bij normaal gebruik, logisch toch? Omdat het ene product langer meegaat dan het andere, wordt hierbij rekening gehouden met wat heet ‘de economische levensduur’ van een product.

Fabrieksgarantie:

Deze termijn kan oplopen tot wel tien jaar, dat verschilt per product. Indien er sprake is van fabrieksgarantie, dan kun je dit terugvinden in de gebruiksaanwijzing van het product. De garantietermijn staat op productniveau op de website aangegeven. Soms dien je je nieuwe aankoop online te registreren. Komt jouw product in aanmerking voor fabrieksgarantie? Dan dien jezelf contact op te nemen met de betreffende variant. Heb je de contactgegevens nodig van deze fabrikant? Dan kunnen wij je uiteraard hierbij helpen om de contactgegevens te verstrekken.

Let op: bovengenoemde voorwaarden gelden alleen op producten welke je op Misterbamboe.nl hebt afgerekend. Indien je het artikel bij een externe adverteerder hebt gekocht, of wil gaan bestellen, gelden de voorwaarden van de betreffende externe adverteerder!