Welkom bij de Klantenservice.

Veilig betalen bij Misterbamboe

Op Misterbamboe kan jij kiezen uit diverse betaalmogelijkheden. Zo kan jij je bestelling betalen met creditcard, iDEAL of achteraf betalen met Klarna. 

 Voor onze hele website hanteren we een beveiligde internetomgeving, zodat anderen niet de kans krijgen om stiekem mee te kijken. Al je gegevens en dus ook je betaalgegevens worden versleuteld verstuurd via een zogenoemde SSL-verbinding. Je herkent deze verbinding aan het slotje in de adresbalk van je browser.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je onverhoopt de factuur kwijt bent geraakt van je bestelling. Neem dan contact met ons op en vermeld het ordernummer en/of je adresgegevens zodat wij de bestelling kunnen opzoeken in ons systeem. Wij sturen de factuur zo spoedig mogelijk per e-mail toe. Een factuur is niet achteraf aan te passen.

Indien een betaling is mislukt zal je automatisch terug worden gestuurd naar het bestelproces op Misterbamboe.nl. De niet betaalde order wordt niet verstuurd en beschouwen we als geannuleerd. Mocht je het artikel alsnog willen bestellen adviseren we je om een andere betaalmethode te selecteren dan de eerder gekozen betaalmethode waarvan de betaling is mislukt. Is de tweede betaling opnieuw mislukt? Neem dan contact met ons op!

Alle genoemde prijzen in de webshop van Misterbamboe.nl zijn inclusief 21% BTW.

Het is niet mogelijk om op Misterbamboe giftcards of andere korting codes te verzilveren.

Let op: bovengenoemde voorwaarden gelden alleen op producten welke je op Misterbamboe.nl hebt afgerekend. Indien je het artikel bij een externe adverteerder hebt gekocht, of wil gaan bestellen, gelden de voorwaarden van de betreffende externe adverteerder!