Uitgelicht deze week: Bamboe matten

Kleed je tuin of terras aan met sfeervolle bamboe matten. Deze matten zijn eenvoudig te installeren, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je hebt keuze uit diverse kleuren. Met matten gemaakt van het duurzame materiaal bamboe creëer jij een gezellige Ibiza look in je eigen tuin of op je terras. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel lichten wij verschillende matten van Bamboo Import voor je uit! Kijk, vergelijk en shop je matten eenvoudig online vanuit huis! 

Bamboe matten op rol

Deze matten op rol zijn ideaal voor het bekleden van wanden, afscheidingen en plafonds. De rollen zijn gemaakt van 25-28 mm dikke bamboestokken en zorgen voor minimale doorkijk. Hierdoor behoud jij je privacy én geniet je lekker van een tropische uitstraling. De matten zijn makkelijk te installeren en kunnen daar waar nodig eenvoudig ingekort worden. 

Bamboe matten op rol

Gespleten bamboe matten

Houd je wat meer van dunne matten met meer doorkijk? Gespleten matten zijn ideaal voor het aankleden van bijvoorbeeld een muur, verouderde schutting of als bedekking van een pergola. Deze matten bestaan uit bamboe strips die aan elkaar zijn vastgemaakt. De zichtdichtheid van deze matten is 60% waardoor je genoeg privacy hebt, maar ook genoeg zicht doorlaat.

Bamboe matten budget naturel

Wil jij je tuin voorzien van een nieuwe look, maar wil je hier niet teveel geld aan uit geven? Dan zijn deze budget vriendelijke matten een uitstekende oplossing. De budget matten bestaan uit 10-20 mm dikke bamboestokken. De matten kunnen gebruikt worden als schutting of wand- en plafondbekleding en zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. 

Zwarte bamboe matten

Wil jij echt voor iets anders gaan? Deze zwarte matten zorgen gegarandeerd voor een stoere robuuste look in jouw tuin of op je terras. De zwarte matten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn gemaakt van 22-28 mm natuurlijk donkerbruine bamboestokken. Met een zichtdichtheid van 80% heb je een minimale doorkijk en behoud je heerlijk je privacy! Ook deze matten worden op rol geleverd en zijn daarom heel eenvoudig te installeren! 

Shop verder op Misterbamboe!

Naast deze prachtige matten gemaakt van het sfeervolle materiaal bamboe, kan jij je tuin ook nog verder aankleden met andere bamboe items! Wat te denken van een bamboe pergola bijvoorbeeld of een bamboe loungeset. Daarnaast kan je ook nog meer privacy creëren onder je pergola of overkapping door gebruik te maken van bamboe rolgordijnen. Ideaal toch? Neem een kijkje in onze shop voor meer inspiratie en laat je verrassen door ons enorme assortiment!

TIP: Ook voor andere soorten matten kan je bij Misterbamboe terecht, wat te denken van bijvoorbeeld wilgenmatten of rietmatten om jouw tuin mee aan te kleden? Meer hier over weten? Neem dan snel een kijkje!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest