Uitgelicht deze week: Bamboe matten

Kleed je tuin of terras aan met sfeervolle bamboe matten. Deze matten zijn eenvoudig te installeren, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je hebt keuze uit diverse kleuren. Met matten gemaakt van het duurzame materiaal bamboe creëer jij een gezellige Ibiza look in je eigen tuin of op je terras. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? In dit artikel lichten wij verschillende matten voor je uit! Kijk, vergelijk en shop je matten eenvoudig online vanuit huis! 

Bamboe matten op rol


Deze matten op rol zijn ideaal voor het bekleden van wanden, afscheidingen en plafonds. De rollen zijn gemaakt van 25-28 mm dikke bamboestokken en zorgen voor minimale doorkijk. Hierdoor behoud jij je privacy én geniet je lekker van een tropische uitstraling. De matten zijn makkelijk te installeren en kunnen daar waar nodig eenvoudig ingekort worden. 

Gespleten bamboe matten


Houd je wat meer van dunne matten met meer doorkijk? Gespleten matten zijn ideaal voor het aankleden van bijvoorbeeld een muur, verouderde schutting of als bedekking van een pergola. Deze matten bestaan uit bamboe strips die aan elkaar zijn vastgemaakt. De zichtdichtheid van deze matten is 60% waardoor je genoeg privacy hebt, maar ook genoeg zicht doorlaat.

Bamboe matten budget naturel


Wil jij je tuin voorzien van een nieuwe look, maar wil je hier niet teveel geld aan uit geven? Dan zijn deze budget vriendelijke matten een uitstekende oplossing. De budget matten bestaan uit 10-20 mm dikke bamboestokken. De matten kunnen gebruikt worden als schutting of wand- en plafondbekleding en zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. 

Zwarte bamboe matten


Wil jij echt voor iets anders gaan? Deze zwarte matten zorgen gegarandeerd voor een stoere robuuste look in jouw tuin of op je terras. De zwarte matten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn gemaakt van 22-28 mm natuurlijk donkerbruine bamboestokken. Met een zichtdichtheid van 80% heb je een minimale doorkijk en behoud je heerlijk je privacy! Ook deze matten worden op rol geleverd en zijn daarom heel eenvoudig te installeren! 

Shop verder op Misterbamboe!


Naast deze prachtige matten gemaakt van het sfeervolle materiaal bamboe, kan jij je tuin ook nog verder aankleden met andere prachtige bamboe items! Wat te denken van een bamboe pergola bijvoorbeeld of een bamboe loungeset. Neem een kijkje in onze shop voor meer inspiratie en laat je verrassen door ons enorme assortiment!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest