Uitgelicht deze week: Bamboe hoeslaken

Slapen op een zijdezacht aanvoelend bamboe hoeslaken? Dat klinkt niet alleen comfortabel, het is comfortabel! Met een bamboe hoeslaken geniet jij van een heerlijk zacht aanvoelend hoeslaken gemaakt van (gedeeltelijk) bamboe viscose. Behalve het zijdezachte karakter, hebben deze hoeslakens ook nog eens een verkoelende en hypo-allergene werking. Deze hoeslakens zijn verkrijgbaar in alle standaard afmetingen en je hebt de keuze uit verschillende kleuren. De hoezen zijn geschikt voor iedere matras door de zijkant-hoogte van 30 cm.

Bamboe hoeslakens Bamboosleep

De hoeslakens van Bamboosleep.nl zijn gemaakt van 100% bamboe viscose en voelen eveneens zeer zacht aan. De hoes is geschikt voor iedere matras door de zijkant-hoogte van 30 cm en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Deze hoeslakens van bamboe zijn zeer goed vocht opnemend, tot twee keer zo goed als katoen. Door de holle bamboe vezels hebben deze lakens ook een zeer aangename ventilerende werking. 

Bamboe hoeslaken voor topmatras

Heb je een hoeslaken nodig voor je topper? Ook dat is geen probleem want er zijn ook diverse bamboe hoeslakens speciaal voor topdek matrassen verkrijgbaar. Deze hoeslakens zijn geschikt voor iedere topmatras door de zijkant-hoogte van 15 cm. Heb je een topper met een split? Ga dan voor een hoeslaken speciaal geschikt voor toppers met een split!

Swisssense Dixxius hoeslaken

De hoeslakens van Swissense zijn gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Door deze combinatie van katoen en bamboe hebben deze hoeslakens een vochtregulerende werking en neemt het met gemak al jouw lichaamsvocht op tijdens je slaap. De lakens zijn geschikt voor matrassen tot 30 centimeter hoog en zijn voorzien van een elastiek. Hierdoor heb je een perfecte pasvorm en blijft het hoeslaken lekker op zijn plek, nacht na nacht! 

Shop verder op Misterbamboe!

Ben je positief verrast door de eigenschappen van een hoeslaken gemaakt van bamboe viscose? Behalve hoeslakens, zijn er natuurlijk ook bamboe dekbedden, bamboe kussens en bamboe overtrekken verkrijgbaar! Benieuwd? Neem eens een kijkje in onze shop voor meer slaap artikelen!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest