Uitgelicht deze week: Bamboe schuttingen

Maak van je tuin een prachtige exotische plek met een bamboe schutting. Deze unieke en sfeervolle schuttingen voegen direct warmte toe aan je tuin of terras. Bamboe schuttingen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. De bamboe palen worden aangeboden in verschillende diameters en daarnaast heb je ook de optie om te kiezen voor bijvoorbeeld gevlochten bamboe of halfronde bamboe palen. Wil jij graag je tuin voorzien van een bamboe schutting? Lees dan vooral verder, want wij hebben in dit artikel de mooiste bamboe schuttingen voor je uitgelicht!

Bamboe scherm Giant naturel


De bamboe giant schutting heeft een mooie natuurlijke look van bamboe en wordt gekenmerkt door brede bamboe palen met een diameter van 6-9 cm. Je kan de palen zowel horizontaal als verticaal monteren. Het giant tuinscherm heeft een zichtdichtheid van 95%, waardoor je ruim voldoende privacy hebt in je eigen tuin. Ben jij op zoek naar een stabiele en robuuste schutting? Dan is dit model een zeer geschikte keuze!

Trendline bamboe scherm


Houd je meer van een donkere schutting gemaakt van bamboe? Dan is het trendline bamboe tuinscherm misschien wel wat voor jou. Dit tuinscherm is gemaakt van donkere onbehandelde bamboe palen met een diameter van 35-45 mm en zijn aan elkaar gemonteerd met interne bamboe spiesen die over de gehele breedte van het scherm doorlopen. Dit tuinscherm is ideaal om te gebruiken als schutting, maar leent zich ook uitstekend als decoratie bij een zwembad of in een slaapkamer.

Trendline bamboe scherm naturel


Naast het donkere trendline tuinscherm, is dit model ook verkrijgbaar in een naturel kleur. Met het trendline naturel tuinscherm breng jij je tuin direct in exotische sferen. Met een zichtdichtheid van 85% heb jij genoeg privacy om heerlijk te relaxen in je tuin of op je terras. 

Gevlochten bamboe scherm zwart


Wil jij een schutting die nét iets anders er uit ziet dan de traditionele bamboe palen? Dan is dit gevlochten bamboe tuinscherm een leuke optie. De bamboe latten in deze tuinschuttingen zijn dubbel gevlochten zodat het tuinscherm er zowel aan de voorkant als de achterkant hetzelfde uitziet. De bamboe latten zijn 4 cm breed bij 3 mm dik. Dit tuinscherm is ook verkrijgbaar in een naturel kleur.

Bamboe tuinscherm Silvana


Voor wie op zoek is naar een budget vriendelijk tuinscherm, is het Silvana tuinscherm een ideale keuze. Dit tuinscherm is relatief goedkoop, heeft een mooie natuurlijke look en is uitstekend te gebruiken om tegen een wand of schutting aan te schroeven. Over de gehele breedte loopt zowel boven als beneden een zwart bamboe palm touw wat zorgt voor een bijzondere look. 

Bamboe tuinscherm Giant zwart


De robuuste bamboe schutting giant is niet alleen in de natuurlijke look van bamboe verkrijgbaar, maar ook in een mooie donkere kleur. Ook dit tuinscherm heeft bamboe palen met een diameter van 6-9 cm en zijn aan elkaar gemonteerd met interne bamboestokken die over de gehele breedte van het scherm doorlopen. Ben jij op zoek naar een kwalitatief en stevige bamboe schutting? Dan voldoet het Giant tuinscherm absoluut aan je eisen.

Shop verder op Misterbamboe!


Heb jij een leuke bamboe schutting gevonden en wil je graag nog verder shoppen om je tuin aan te kleden? Neem dan eens een kijkje in onze shop of bekijk onze blog artikelen over bamboe pergola’s en bamboe tuinsets! Maak van je tuin je eigen zomerse paradijs!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest