Retourneren

Jouw aankoop kan je altijd, binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen, retourneren. Wij ontvangen echter graag wel het artikel retour, zoals jij die ook van ons hebt ontvangen. Daarom hebben wij enkele retourvoorwaarden;

  • In de originele productverpakking, inclusief eventuele product informatie kaart (de kaart of het label met productinformatie, foto en streepjescode).

  • Het artikel dient volledig te zijn (inclusief eventuele accessoires).

  • Het artikel dient onbeschadigd  te zijn.

Artikel beschadigd, incompleet of verkeerd ontvangen? Neem binnen 48 uur contact met ons op!

Ondanks onze zorgvuldige controle kan het helaas voorkomen dat een artikel beschadigd, incompleet of verkeerd wordt geleverd. Mocht dit het geval zijn, dan allereerst al onze excuses. Voordat je het beschadigde, incomplete of verkeerde artikel aan ons retourneert dien je eerst contact met ons op te nemen.

Maak dan een duidelijke foto van de gebreken en stuur die naar ons toe. Je kan de foto onder vermelding van jouw naam, ordernummer en klacht sturen naar info@misterbamboe.nl

Terugbetaling

Zodra je retourzending bij ons binnen komt, wordt er een kwaliteitscontrole uitgevoerd. Wanneer de retourzending aan deze controle en de bovengenoemde voorwaarden voldoet, ontvang je een e-mail bevestiging en storten wij het volledige aankoopbedrag van de geretourneerde producten terug op de rekening waar je ook de bestelling mee hebt geplaatst. Indien je de gehele bestelling retourneert krijg je ook de eventuele betaalde verzendkosten teruggestort.

Let op: De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening, zorg dus altijd voor voldoende frankering van jouw pakketje. Bewaar ook altijd de track & trace code en vermeld deze bij correspondentie over je retourzending.

Let op: bovengenoemde voorwaarden gelden alleen op producten welke je op Misterbamboe.nl hebt afgerekend. Indien je het artikel bij een andere adverteerder hebt gekocht, of wil gaan bestellen, gelden de voorwaarden van de betreffende adverteerder!