Meest gestelde vragen

Heb je op een product geklikt of op de knop bezoek shop geklikt en je wordt doorgestuurd? Dat kan, wij werken namelijk samen met andere adverteerders om jou zoveel mogelijk inspiratie en keuze te geven! Hierdoor zijn wij in staat om jou het grootste assortiment te bieden op het gebied van woon, tuin en slaapartikelen gemaakt van bamboe:)

Bij Misterbamboe.nl kan je betalen met de volgende betaalmethoden: iDEAL, Creditcard en Klarna.

Heb je een bestelling gedaan, maar geen bevestiging ontvangen per mail? Kijk even in je spam-map, het komt vaak voor dat deze mails in de spam belanden. Vind je hier ook geen mail? Neem dan even contact met ons op.

Heb je een bevestigingsmail van ons ontvangen dat je bestelling is verzonden, maar deze nog niet ontvangen? Check dan je bestelling op de volg je bestelling pagina op deze website. Check ook altijd de bijbehorende track & trace code op de website van post NL.

Je kan jouw aankoop altijd retourneren, binnen veertien dagen na ontvangst van je bestelling. Voordat je een bestelling retourneert, vragen wij je dit ons te laten weten via het contactformulier. Zodat wij op de hoogte zijn van jouw retournering. Artikelen kunnen niet geruild worden, je dient het artikel te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Neem contact met ons op via het contactformulier en vermeld daarin je ordernummer en het betreffende artikel dat je retour stuurt. 

Stuur de bestelling gefrankeerd in de originele verpakking terug naar:

Misterbamboe.nl, Hazenweg 2, 7556BM, Hengelo

Voeg een briefje toe met jouw ordernummer en bewaar altijd de track & code als bewijs!

Het duurt minimaal tien werkdagen voordat wij je retour ontvangen hebben behandeld. Heb je hierna het bedrag nog niet ontvangen, neem dan contact met ons op via het contactformulier!

Heb je een klacht? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij staan ook altijd open voor feedback, heb je een opmerking of idee hoe wij de website kunnen verbeteren? Laat het ons weten!