Over Misterbamboe

Misterbamboe.nl is hét online shop platform op het gebied van bamboe meubels en woonartikelen. Ons doel is om het zoeken naar een bamboe artikel makkelijk te maken voor jou en je te inspireren met ons ruime assortiment. Op ons shop platform vind je authentieke, stijlvolle en handgemaakte artikelen. Of je nou op zoek bent naar een budget lamp of een design tafel, een ieder kan hier terecht. Misterbamboe.nl levert zelf artikelen maar werkt ook samen met andere grote merken en adverteerders. Hierdoor zijn wij in staat om jou een zo ruim mogelijk assortiment te bieden, zodat jij gegarandeerd slaagt in het vinden van je gewenste artikel.

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe artikelen. Het assortiment wordt daarom regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Geef jouw interieur een nieuwe look en geniet van het exotische gevoel bij jou thuis! Wil je inspiratie op doen of op de hoogte blijven van het laatste nieuws, volg ons dan snel via onze social media kanalen of ga snel door naar de shop!

Zakelijk bestellen? Ook dat is mogelijk! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

Wij willen je graag inspireren! Waar kan dat beter dan op Pinterest? Juist. Daarom kun je ons volgen via misterbamboe.nl

Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen!