Categorie
Prijs
69399
Kleur

Good & Mojo Plafondlamp Bromo Small

115.00

Good & Mojo Hanglamp Bromo Large

152.00

Good & Mojo Hanglamp Bromo Small

121.00

Good&Mojo Bromo Plafonnière Small

69.00

Good&Mojo Bromo Plafonnière Medium

84.99

Good&Mojo Bromo Plafonnière Large

109.00

Good&Mojo Bromo Hanglamp Medium

79.00

Good&Mojo Bromo Hanglamp Large

89.00

Good&Mojo Bromo Wandlamp L

144.99

Good&Mojo Bromo Wandlamp S

115.00

Good&Mojo Wandlamp Cango Zwart

152.00

Good&Mojo Wandlamp Cango Naturel

152.00

Good & Mojo lamp kopen

Met een Good & Mojo lamp haal je iets bijzonders in huis. Niet enkel en alleen omdat de lampen zo bijzonder zijn, maar juist het verhaal achter deze lampen zorgt voor een bijzondere verrassing. Wanneer jij namelijk een Good & Mojo lamp koopt, doneer je voor een goed doel. Bij iedere lamp die wordt verkocht, gaat een deel van de opbrengst namelijk naar de stichting WakaWaka Foundation. Deze organisatie is verantwoordelijk voor WakaWaka verlichting in de armere landen van de wereld.

Sterk design

Good & Mojo biedt jou een ruime collectie aan bamboe lampen, verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en vormen. Wil jij nou écht opvallen met jouw verlichting, dan is een Good & Mojo lamp absoluut dé eyecatcher waar je naar op zoek bent. Of je nou op zoek bent naar een hanglamp, tafellamp of vloerlamp? Je zal hoe dan ook een favoriet vinden in deze bijzondere collectie.

Good & Mojo hanglamp

De hanglampen van Good & Mojo zijn prachtige exemplaren, je kan bijvoorbeeld gaan voor de natuurlijke bamboe look met de Palawan hanglamp. Maar ook als je houdt van een wat strakker interieur, kan je in de collectie van Good & Mojo absoluut wat leuks vinden. Zo heeft de Halong hanglamp een prachtige glanzende lampenkap wat zorgt voor een modern effect. De binnenkant van de kap is bamboe naturel gelaten, wat in combinatie met een lichtpunt een warm en sfeervol licht geeft.

Good & Mojo vloerlamp

Bamboe lampen zijn geschikt voor ieder interieur. Het natuurlijke bamboe en de metalen afwerking zorgen voor een frisse look en kan je hierdoor prima kwijt in een Scandinavisch of landelijk interieur. Houd jij vooral van duurzaam? Laat je dan eens inspireren door de vloerlampen van Good & Mojo, deze vloerlampen hebben namelijk zowel duurzame bamboe poten als een duurzame lampenkap, gemaakt van eco-linnen!

Merk
Categorie
Kleur
Prijs