Uitgelicht deze week: Kunst bamboe planten

Wil jij je woonkamer of slaapkamer een stoere look geven met kunst bamboe? Laat je dan inspireren door enkele prachtige kunstplanten die wij hier voor jou uitlichten. Deze levensechte planten zijn een geweldige groene aanvulling op jouw interieur. De bamboe kunstplanten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zitten in een plastic pot, kunststof pot of een campana pot. Laat je verrassen en kijk snel verder of er iets leuks tussen zit voor jou.

Bamboeplant in pot Leenbakker


Leenbakker heeft een bamboeplant in pot van 175 centimeter hoog. Deze plant trekt gelijk de aandacht en zal zeker niet misstaan in een landelijke inrichting. De groene bladeren in combinatie met de authentieke bamboe stengels brengen gelijk een Oosterse sfeer met zich mee. Zet hem in je woonkamer, in de hal of buiten en maak je niet meer druk om het geven van water. Lekker toch?

Bamboe plant met pot VidaXL


Deze natuurlijke kunst bamboeplant van VidaXL vrolijkt jouw kamer of kantoor direct op. De plant is 150 centimeter hoog en heeft een mooie natuurlijke look. Het leuke van deze kunstplant is dat in de kunststof pot echte bamboe stelen zitten geworteld. Samen met het dichte groene gebladerte zorgt dit voor een levensecht effect.

 

Mica Decorations bamboe plant


Het prachtige merk Mica Decorations heeft ook een aantal leuke en stoere bamboe planten in de collectie. De kunst bamboe planten van Mica Decorations zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je hebt de keuze om te gaan voor de pot die het beste past bij jouw interieur. Zo kan jij de plant geheel je eigen touch geven. Houd je graag van een plant vol bladeren of ga je liever voor een pot vol bamboe stengels? Mica Decorations heeft hoe dan ook een geschikt model voor iedere wens!

Bamboe plant in pot 


Ga je liever voor een kleinere bamboe kunstplant? Dan zijn de twee onderstaande modellen wellicht meer geschikt voor jou. Deze modellen zijn respectievelijk 90 en 80 centimeter hoog en hebben allebei een mooie volle uitstraling vol bamboebladeren van polyester. De planten zitten stevig vast in een plastic pot.  

Shop verder op Misterbamboe!


Helemaal fan van bamboe? Dat komt in dit geval dan heel goed uit, behalve deze prachtige kunst bamboe planten bieden wij namelijk nog een enorm assortiment aan interieur en woonartikelen gemaakt van bamboe! Maak verder kennis met Misterbamboe en laat je verrassen door andere prachtige artikelen, gemaakt van bamboe.

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest