Uitgelicht deze week: Kunst bamboe planten

Wil jij je woonkamer of slaapkamer een stoere look geven met kunst bamboe? Laat je dan inspireren door enkele prachtige kunstplanten die wij hier voor jou uitlichten. Deze levensechte planten zijn een geweldige groene aanvulling op jouw interieur. De bamboe kunstplanten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zitten in een plastic pot, kunststof pot of een campana pot. Laat je verrassen en kijk snel verder of er iets leuks tussen zit voor jou.

Bamboe plant met pot VidaXL

Deze natuurlijke kunst bamboeplant van VidaXL vrolijkt jouw kamer of kantoor direct op. De plant is 120 centimeter hoog en heeft een mooie natuurlijke look. Het leuke van deze kunstplant is dat in de kunststof pot echte bamboe stelen zitten geworteld. Samen met het dichte groene gebladerte zorgt dit voor een levensecht effect.

Bamboe kunstplant 175 cm vidaxl

Mica Decorations bamboe plant

Het prachtige merk Mica Decorations heeft ook een aantal leuke en stoere bamboe planten in de collectie. De kunst bamboe planten van Mica Decorations zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en je hebt de keuze om te gaan voor de pot die het beste past bij jouw interieur. Zo kan jij de plant geheel je eigen touch geven. Houd je graag van een plant vol bladeren of ga je liever voor een pot vol bamboe stengels? Mica Decorations heeft hoe dan ook een geschikt model voor iedere wens!

Bamboe plant in pot 

Ga je liever voor een grotere bamboe kunstplant? Dan zijn de twee onderstaande modellen wellicht meer geschikt voor jou. Deze modellen zijn respectievelijk 180 en 210 centimeter hoog en hebben allebei een mooie volle uitstraling vol bamboebladeren van polyester. De planten zitten stevig vast in een plastic pot.  

Bamboeplant in pot Leenbakker

Leenbakker heeft een bamboeplant in pot van 175 centimeter hoog. Deze plant trekt gelijk de aandacht en zal zeker niet misstaan in een landelijke inrichting. De groene bladeren in combinatie met de authentieke bamboe stengels brengen gelijk een Oosterse sfeer met zich mee. Zet hem in je woonkamer, in de hal of buiten en maak je niet meer druk om het geven van water. Lekker toch?

Shop verder op Misterbamboe!

Helemaal fan van groen en bamboe? Dat komt in dit geval dan heel goed uit, behalve deze prachtige kunst bamboe planten bieden wij namelijk ook leuke bloempotten en plantenbakken gemaakt van bamboe! Of wil je gewoon even lekker verder shoppen en wooninspiratie op doen? Maak verder kennis met Misterbamboe en laat je verrassen door ons ruime assortiment. 

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest