Uitgelicht deze week: Ikea Opbergkast

Opbergen is nog nooit zo makkelijk geweest met een Ikea opbergkast! Wil jij je woon of slaapkamer voorzien van een stijlvolle opbergkast waar jij met gemak al je spullen in kwijt kan? Laat je dan eens inspireren door de prachtige opbergkasten uit het assortiment van Ikea. Deze opbergkasten zijn verkrijgbaar in tal van verschillende afmetingen en zijn eenvoudig aan te passen naar wens. Of je nou van een open opbergkast houdt of een opbergkast met verschillende laden. Met een opbergkast geef je al je spullen een plekje in huis. 

Elvarli 3 elementen opbergkast


De Elvarli opbergkast met 3 elementen kan jij zelf naar behoefte aanpassen of aanvullen. Wil jij de kast bijvoorbeeld voornamelijk gebruiken om je boeken in kwijt te kunnen, plaats dan veel planken in de kast zodat jij met gemak al je boeken kan stallen. Wil je na verloop van tijd toch af van een deel van je boeken? Dan kan je de planken eenvoudig weer demonteren en de kast herinrichten om andere spullen in op te bergen. De elvarli opbergkast is gemaakt van een wit frame in combinatie met stijlvolle bamboe planken wat zorgt voor een mooie frisse uitstraling.

Svalnäs wand opbergcombinatie bamboe


De Svalnäs opbergkast biedt jou een ruime oplossing waarin jij eenvoudig alles een eigen plek kan geven. Door de open oplossing vind jij alles ook weer makkelijk terug en zal je niet snel iets kwijt raken. Toon of verberg je bezittingen naar wens door open en dichte opbergers te combineren. 

Svälnas opbergkast combinatie

Leuk jouw kale muur op met deze opberg wandkast. Dit model van de Svalnäs serie beschikt over 3 vakken die je met schuifdeurtjes kan bedienen. Daarnaast beschikt deze opbergkast over in totaal 4 planken die ieder bijna 2 meter breed zijn.  Met deze kast kan jij dus met gemak jouw spullen in kwijt of verberg ze juist achter de deurtjes. Ook ideaal om als boekenkast te gebruiken.

Svalnäs open wandkast combinatie bamboe


Wil je graag een complete open opbergkast? Dan is dit model uit de Svalnäs serie wellicht wat voor jou. Deze kast van bijna 2 meter breed en ruim anderhalf meter hoog bestaat uit planken met verschillende dieptes en breedtes waardoor er plaats is voor alles van snuisterijen tot boeken. De natuurlijke look van de bamboe planken zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

Shop verder op Misterbamboe!

Naast deze prachtige opbergkasten vind jij bij Misterbamboe nog veel meer bamboe items die afkomstig zijn van Ikea. Zo kan je bijvoorbeeld ook gaan voor duurzame bamboe lampen, bamboe kasten of bamboe tafels!

Wil je liever gewoon even verder shoppen? Neem dan eens een kijkje in onze shop en laat je inspireren! Heb je helaas niet een geschikte bamboe kast gevonden na het lezen van dit artikel maar wil jij wel heel graag zo’n sfeervolle kast in huis halen? Dan hebben we gelukkig goed nieuws voor jou want op Misterbamboe vind jij nog tientallen andere bamboe kasten welke jij gemakkelijk online kan shoppen!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest