Uitgelicht deze week: Ikea bamboe tafels

Wil jij voor meer duurzaamheid gaan in je interieur? Laat je dan eens inspireren door de prachtige bamboe tafels van Ikea! Deze tafels zijn allemaal voorzien van een stijlvol bamboe tafelblad. Bamboe kom je het vaakst tegen in Scandinavische interieurs en in huizen met zee- en kustinvloeden, maar het past in elk interieur. In het materiaal zitten variaties en imperfecties, die zorgen voor een stoere en duurzame uitstraling. Misterbamboe zet in dit artikel voor jou een aantal toffe tafels op een rij!

Hilver lerberg serie

De hilver lerberg is een stijlvolle serie tafels voorzien van een hoogwaardige kwaliteit tafelblad van bamboe. Ben jij op zoek naar een stevige tafel voor bijvoorbeeld in de studeerkamer of op jouw kantoor? Dan is deze serie daar erg geschikt voor, de tafels zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren onderstel. Kies jouw favoriete kleur uit en laat je tafel eenvoudig thuisbezorgen. 

Ovraryd serie

Ben jij op zoek naar een tafel met een strak en minimalistisch design? Misschien is dan de övraryd serie wel wat voor jou. Deze serie bestaat uit drie prachtige eettafels waar je met vier personen aan kan plaatsnemen. Ga voor een tafelblad in combinatie met een stalen wit onderstel of combineer het bamboe tafelblad met stevige donkerbruine poten!

Vöxlov serie

Een andere serie die je zeker niet mag missen, is de nieuwe Vöxlov serie! Dankzij het natuurlijke bamboe materiaal is deze serie tafels erg licht van gewicht en veelzijdig. Tegelijkertijd is dit duurzame materiaal warm en uitnodigend en voegt direct meer sfeer toe aan je woon of eetkamer. Het gebogen hout draagt bij aan de Scandinavische uitstraling. Combineer deze prachtige tafel met vier zwarte of groene stoelen en geniet iedere avond van gezelligheid aan tafel!

PS 2012 serie

Wil jij een tafel die je gemakkelijk kan in en uitklappen? De PS 2012 serie bestaat uit enkele handige inklapbare tafels die vooral geschikt zijn voor de wat kleinere ruimtes. Plaats de tafel tegen de wand aan met één kant uitgeklapt of zet de tafel in de keuken en stel de tafel af op basis van het aantal personen in huis, ideaal toch? 

Shop verder op Misterbamboe!

Wist jij dat Ikea steeds meer inzet op duurzame materialen? Bamboe wordt gezien als hét alternatief voor tropisch hardhout en wordt daarom steeds vaker gebruikt voor het maken van meubels en overige accessoires. Zo kan je bij Ikea ook terecht voor stijlvolle bamboe kasten en tal van leuke bamboe lampen!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest