Uitgelicht deze week: Bamboe rietjes

Wil jij je steentje bijdragen aan een beter milieu? Dat kan door in de toekomst geen gebruik meer te maken van plastic rietjes, maar door te kiezen voor bamboe rietjes! Deze rietjes zijn hét alternatief voor de veelgebruikte plastic rietjes. Met deze rietjes gemaakt van bamboe reduceer jij het verbruik van plastic én deze bamboe rietjes gaan ook nog eens veel langer mee. Bamboe rietjes zijn daarnaast eenvoudig te onderhouden, waardoor je ze keer op keer kan gebruiken. 

Naast het milieuvriendelijk aspect van deze rietjes, staan ze ook nog eens heel stoer. Of je nu een gezonde smoothie voor jezelf inschenkt, een glas cola of een heerlijke zomerse cocktail. Met een rietje van bamboe creëer jij direct een sfeervol en exotisch sfeertje. De rietjes zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende afmetingen en worden ook geleverd inclusief schoonmaak borstel.  Zo kan jij de rietjes eenvoudig schoon houden waardoor je kan genieten van een lange levensduur. 

Door gebruik te maken van natuurlijke materialen kies jij voor milieu, kwaliteit én ook nog eens voor stijl! Of je nu een kinderverjaardag houdt, of een cocktail avond. Met dit milieuvriendelijke alternatief verras jij niet alleen je vrienden of familie, maar leer je ook bijvoorbeeld jonge kinderen wat de mogelijkheden en voordelen zijn van hergebruik.

Je kan de rietjes eenvoudig onderhouden door ze na gebruik schoon te spoelen en met de meegeleverde schoonmaak borstels kan je de binnenzijde van de rietjes ook reinigen. Enkele rietjes zijn ook bestendig voor de afwasmachine.

Shop verder op Misterbamboe!

Wist jij dat er nog veel meer mogelijkheden zijn om het gebruik van plastic te verminderen? Zo zijn er behalve rietjes bijvoorbeeld ook bamboe tandenborstels en kan je ook gaan voor een stoere bamboe serviesset! Ben je nog op zoek naar andere bamboe items? Neem dan eens een kijkje in onze shop en laat je verrassen door ons ruime assortiment!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest