Uitgelicht deze week: Bamboe plantenbak

Ben jij gek op planten in je huis en zoek je nog een stoere plantenbak? Overweeg dan eens om te gaan voor een bamboe plantenbak! Deze duurzame plantenbakken zijn tegenwoordig in allerlei leuke formaten verkrijgbaar. Zo kan je gaan voor een opvallende plantenbak op voetjes, maar kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een leuke plantenbak voor buiten in de tuin! Benieuwd of jij een leuke plantenbak van bamboe kan vinden? Wij hebben er in dit artikel een aantal voor jou op een rij gezet!

Nordal plantenbak

Deze toffe set van het Scandinavische merk Nordal zijn een echte must-have voor iedere plantenliefhebber. De plantenbakken staan op lage pootjes waardoor de planten nét wat van de grond komen en dat zorgt voor een strak luchtig geheel. Combineer grote planten met kleine planten door de verschillende groottes van de plantenbakken! We love it!

Plantenbakken op voetjes

Deze gave plantenbakken op voetjes van de Xenos zorgen ervoor dat jouw planten direct in het zicht staan en de aandacht trekken. Zet de plantenbak in een hoekje van de kamer of plaats de plantenbak onder je veranda. Ook met deze variant kan je heerlijk combineren door de twee verschillende maten waar je uit kan kiezen. Wil je juist voor een andere kleur gaan? Ga dan eens voor een zwarte plantenbak en je zult zien dat een paar prachtige groene planten hier ook perfect mee te combineren zijn!

Vidaxl Plantenbakken

Bij Vidaxl kan jij terecht voor handige plantenbakken die gemaakt zijn van duurzaam en weersbestendig bamboe materiaal. Deze tropische plantenbakken zijn daarom zeer geschikt om in je tuin te plaatsen of op je balkon. Plaats jouw favoriete bloemen of planten in de bak en kleed het rek verder aan met een klimop of andere leuke accessoires.

Pottery Pots Plantenbak

Een andere serie is die van Pottery Pots. Dit merk heeft een zeer opvallende en unieke combinatie van materialen want deze plantenbakken zijn namelijk gemaakt van bamboe en cement. Door het gebruik van cement aan de binnenkant transformeren de traditioneel geweven manden in sterke plantenbakken. De kleur kan variëren vanwege het natuurlijke proces. Door het tijdloze karakter en de hoge kwaliteit kan je met deze plantenbakken jaren lang plezier beleven. Kies jouw gewenste maat of combineer er lekker op los!

Shop verder op Misterbamboe!

Ben jij helemaal gek op bamboe en planten in je huis? Dat komt dan goed uit want bij Misterbamboe vind jij nog veel meer toffe bamboe items. Zo kan je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor een bamboe bloempot en bamboe kunstplanten! Laat je inspireren en neem een kijkje in onze shop!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest