Uitgelicht deze week: Bamboe matras

Van plan om een bamboe matras te gaan kopen? Met een bamboo matras haal jij gegarandeerd een matras in huis van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. We spreken van een bamboo matras wanneer de matras is voorzien van een tijk die (gedeeltelijk) is gemaakt van bamboe viscose. Deze bamboe tijk zorgt voor een zijdezachte aanvoeling wat door veel mensen als erg comfortabel wordt ervaren. Om die reden neemt de populariteit van deze matrassen dan ook steeds meer toe. Wil jij hier nou meer over weten? In dit artikel zetten wij verschillende varianten voor jou op een rij! 

Bamboe Traagschuim Matras Cool 

Deze matras van Beter Bed is gemaakt van traagschuim en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een wat zachtere matras waarvan de druk gelijkmatig over het lichaam wordt verdeeld. Traagschuimmatrassen worden voornamelijk aanbevolen voor mensen met gewrichtsklachten omdat deze matrassen zich zonder drukpunten perfect aanpassen naar het lichaam. Leuk om te weten is dat aan de binnenkant van de matras, bamboe houtskool is verwerkt. Dit poeder zorgt ervoor dat de matras eenvoudig en op een snelle manier vocht op neemt. Door de goede ventilatie en regulatie van je lichaamstemperatuur kan jij iedere nacht genieten van een optimale nachtrust.

Bamboe Traagschuim Matras Cool Deluxe

Ben jij op zoek naar een traagschuimmatras, maar wil je graag nóg meer genieten van de verkoelende eigenschappen van deze bamboo cool matras? Dan is de bamboe cool deluxe matras wellicht meer geschikt voor jou. Deze matras heeft in vergelijking met de normale Cool variant namelijk drie extra comfort lagen. Hierdoor blijft de matras nóg beter droog en behoud jij een altijd schoon, fris en dus comfortabel slaapklimaat.

Bamboe Topdekmatras

Ook als je op zoek bent naar een topdekmatras, zijn er tegenwoordig toppers verkrijgbaar die zijn gemaakt van bamboe viscose. Topdekmatrassen worden steeds vaker gebruikt voor extra comfort en een betere ondersteuning. Met het gebruik van een topdekmatras verhoog je daarnaast ook de levensduur van een gewone matras. Bamboe topdekmatrassen zijn voorzien van een tijk gemaakt van bamboe viscose waardoor jij óók met een topper kan genieten van een zijdezachte en luchtige matras. De topdekmatrassen zijn zowel verkrijgbaar met traagschuim vulling als koudschuim vulling.

Bamboe Pocket Matras

Ga jij liever voor een pocketveer matras? Met een pocketveer matras kies je voor een matras die jou voldoende veerkracht geeft, zeer goed in vorm blijft en lang mee gaat. Een pocketmatras is daarnaast ook ideaal voor mensen die veel zweten en of het snel warm hebben. Door de vele open ruimtes kan vocht gemakkelijk door het matras heen zakken en verdampen. De onderstaande pocketveer matrassen zijn voorzien van een bamboe tijk met 3d boord wat zorgt voor een optimale ventilatie. 

Bamboe Pocket Matras Koudschuim

Deze bamboe pocket matras is voorzien van een 7 zone genestelde pocketvering wat zorgt voor meer rust omdat elke apart verpakte pocket de juiste druk geeft die jouw lichaam nodig heeft. De toplaag is gemaakt van koudschuim en heeft een grove open structuur, waardoor de toplaag zeer goed ventileert. De matras is voorzien van een bacteriële bamboe hoes waardoor de matras heerlijk zacht aanvoelt.

Shop verder op Misterbamboe!

Naast een matras die is voorzien van een bamboe tijk, kan jij ook een bamboe dekbed, een bamboe hoeslaken of bamboe kussen shoppen bij Misterbamboe. Er zijn namelijk steeds meer dekbedden en kussens die zijn gemaakt van bamboe viscose. Wil jij extra genieten van de voordelen van dit zijdezachte materiaal? Neem dan eens een bezoekje aan onze shop!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest