Uitgelicht deze week: Bamboe kussen

Wil jij genieten van een heerlijke nachtrust op een bamboe kussen? In dit artikel lichten wij voor jou de mooiste en beste kussens uit. Van een los bamboe hoofdkussen, tot een complete bamboe kussen set. Bamboe kussens staan bekend om haar zachte en luchtige werking. Een veelvoorkomende misvatting is dat men denkt dat het kussen volledig gemaakt is van bamboe. Dat is niet het geval, de tijk van de kussens zijn vaak voor ongeveer 40% gemaakt van bamboe vezels en voor 60% van polyester. De vulling bestaat uit traagschuim vlokken en hebben een druk verlagende werking. Weet je nog niet precies welke bamboe kussens er allemaal zijn? Wij zetten ze in dit artikel voor jou op een rijtje, zodat jij eenvoudig je kussen online kan shoppen!

Bamboe kussen 50×70 cm


Deze bamboo pillow zorgt voor een gegarandeerde optimale nachtrust. Door het druk verlagende traagschuim vormt het kussen zich volledig naar jouw hoofd, nek en schouders, de bamboe vezels zorgen daarnaast voor een koele werking. Omdat de vulling van het kussen druk verlagend is, blijf je altijd in een natuurlijke houding liggen en slapen. Je lichaam ervaart minder stress tijdens de nachtelijke uren en jij staat de volgende dag vol energie op. Ben je benieuwd en wil je het ervaren? Dit kussen is al voor € 15.46 verkrijgbaar op bol.com!

Kwantum bamboe hoofdkussen


Dit bamboe kussen van de Kwantum heeft een bamboe tijk en vulling gemaakt van traagschuim vlokken, waardoor je ook met dit model optimaal gebruik kan maken van de druk verlagende werking. Daarnaast zijn deze kussens ook anti-allergisch, omdat de vulling een slechte voedingsbodem is voor bacteriën en huisstofmijt. 

De kussens zijn geschikt voor alle slaaphoudingen. Wil je optimaal blijvend genieten van deze heerlijke kussens? Blijf de kussens dan altijd even schudden en luchten, zodat de vulling zo lang mogelijk fris blijft. De afmetingen van het kussen zijn 70x60x10 cm (lxbxh).

Bamboe kussen Zavelo 


Een hoofdkussen moet comfortabel zacht zijn, dus makkelijk in te drukken en te vormen. Maar het moet ook veerkrachtig zijn om steun te geven. En het moet transpiratievocht meteen afvoeren. Een hoofdkussen met kapok, mits gekaard en afkomstig uit Java, voldoet uitstekend aan deze eisen.

Bamboe kussen Blokker


Ook bij de Blokker kan je verschillende bamboe kussens kopen, waaronder het Herzberg bamboe hoofdkussen. Goede kwaliteit, voelt fijn aan en een goede vulling. Dit zeggen gebruikers over dit Bamboo hoofdkussen.

Het vormt zich naar je lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht. Door de druk verlagende vulling, worden je hoofd, nek en schouders goed ondersteund zodat je elke ochtend fris en zonder pijn in je nek of schouders wakker wordt. Het formaat van het kussen is 60x70cm. De ademende bamboevezels blijven bovendien zacht en koel als zijde. Hierdoor wordt de warmte op een natuurlijke manier afgevoerd. Je zweet minder en slaapt voortaan heerlijk koel en comfortabel.

De buitenhoes is hypo allergeen en antibacterieel en wasbaar tot 30 graden. Het hoofdkussen is geschikt voor zowel buik- zij- als rugslapers.

Shop verder op Misterbamboe!


Wil je meer inspiratie op doen of wil je nog even lekker verder shoppen? Bekijk dan eens ons ruime assortiment! We verkopen honderden woonartikelen gemaakt van bamboe! 

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest