Uitgelicht deze week: Bamboe kussen

Wil jij genieten van een heerlijke nachtrust op een bamboe kussen? In dit artikel lichten wij voor jou de beste kussens uit. Bamboe kussens staan bekend om een zachte en luchtige werking. Een veelvoorkomende misvatting is dat men denkt dat het kussen volledig gemaakt is van bamboe. Dat is niet het geval, de tijk van de kussens zijn vaak voor ongeveer 40% gemaakt van bamboe vezels en voor 60% van polyester. De vulling bestaat uit traagschuim vlokken en hebben een druk verlagende werking. Weet je nog niet precies welke bamboe kussens er allemaal zijn? Wij zetten ze in dit artikel voor jou op een rijtje, zodat jij eenvoudig je kussen online kan shoppen!

Kwantum bamboe hoofdkussen

Dit bamboe kussen van de Kwantum heeft een bamboe tijk en vulling gemaakt van traagschuim vlokken, waardoor je ook met dit model optimaal gebruik kan maken van de druk verlagende werking. Daarnaast zijn deze kussens ook anti-allergisch, omdat de vulling een slechte voedingsbodem is voor bacteriën en huisstofmijt. 

De kussens zijn geschikt voor alle slaaphoudingen. Wil je optimaal blijvend genieten van deze heerlijke kussens? Blijf de kussens dan altijd even schudden en luchten, zodat de vulling zo lang mogelijk fris blijft. De afmetingen van het kussen zijn 70x60x10 cm (lxbxh).

Lucovitaal kingsize hoofdkussen

Ga voor een heerlijke nachtrust met dit kingsize hoofdkussen van lucovitaal. De hoes is gemaakt van 100% bamboevezels en heeft een ademende en antibacteriële werking. Het kussen voert daarnaast op natuurlijke wijze warmte af, hierdoor zweet je minder en slaap je heerlijk koel en comfortabel. De vulling bestaat uit orthopedisch traagschuim, wat zorgt voor een goede ondersteuning van de rug, nek en schouders. Of je nu graag slaapt op je rug, zij of buik; dit kussen geeft jou de ondersteuning die je nodig heeft. 

Bamboe kussen 50×70 cm

Deze bamboo pillow zorgt voor een gegarandeerde optimale nachtrust. Door het druk verlagende traagschuim vormt het kussen zich volledig naar jouw hoofd, nek en schouders, de bamboe vezels zorgen daarnaast voor een koele werking. Omdat de vulling van het kussen druk verlagend is, blijf je altijd in een natuurlijke houding liggen en slapen. Je lichaam ervaart minder stress tijdens de nachtelijke uren en jij staat de volgende dag vol energie op. 

Bamboe kussen Zavelo 

Een hoofdkussen moet comfortabel zacht zijn, dus makkelijk in te drukken en te vormen. Maar het moet ook veerkrachtig zijn om steun te geven. En het moet transpiratievocht meteen afvoeren. Een hoofdkussen met kapok, mits gekaard en afkomstig uit Java, voldoet uitstekend aan deze eisen.

Bamboe kussen Blokker

Ook bij de Blokker kan je verschillende bamboe kussens kopen, waaronder het Herzberg bamboe hoofdkussen. Het vormt zich naar je lichaamshouding en kan in elke positie worden gebracht. Door de druk verlagende vulling, worden je hoofd, nek en schouders goed ondersteund zodat je elke ochtend fris en zonder pijn in je nek of schouders wakker wordt. Het formaat van het kussen is 60x70cm. De ademende bamboevezels blijven bovendien zacht en koel als zijde. Hierdoor wordt de warmte op een natuurlijke manier afgevoerd. Je zweet minder en slaapt voortaan heerlijk koel en comfortabel. De buitenhoes is hypo allergeen en antibacterieel en wasbaar tot 30 graden. Het hoofdkussen is geschikt voor zowel buik- zij- als rugslapers.

Shop verder op Misterbamboe!

Wil je van nog meer slaapcomfort genieten? Behalve deze bamboe kussens zijn er namelijk ook nog dekbedden, hoeslakens en dekbedovertrekken verkrijgbaar van bamboe viscose. Elke nacht heerlijk fris en comfortabel slapen doe je met bamboe beddengoed!

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest