Uitgelicht deze week: Bamboe jaloezieën

Wil jij je huis voorzien van nieuwe jaloezieën? Met een bamboe jaloezie haal je niet alleen iets prachtigs in huis, het is ook nog eens duurzaam! Bamboe is co2 negatief en met de aankoop van bamboe jaloezieën compenseer je daarom direct een deel van je jaarlijkse co2 uitstoot. Naast dit duurzame aspect, zijn bamboe jaloezieën vooral natuurlijk prachtig om te zien. De natuurlijke materialen zorgen voor een stijlvolle luxe uitstraling en passen vrijwel in ieder interieur. Wil jij graag je bamboe jaloezie op maat bestellen? Dat kan eenvoudig online via Misterbamboe.nl!  

Witte bamboe jaloezieën 


Houd jij van een lichte uitstraling? Met deze witte bamboe jaloezieën maak jij je huis helemaal af. Deze bamboe lamellen zijn verkrijgbaar vanaf een minimale breedte van 45 cm tot een maximale breedte van 245 cm. De minimale hoogte van de lamellen zijn 30 cm en de maximale hoogte is 360 cm. 

Bamboe jaloezieën naturel 


Met deze natuurlijk ogende bamboe jaloezie creëer jij direct meer warmte en sfeer in je woon of slaapkamer. De zachte uitstraling van deze lamellen past in vrijwel ieder interieur. Doordat de lamellen in elke stand kunnen worden gekanteld, kan de mate van lichtinval en privacy eenvoudig bepaald worden. De jaloezieën worden standaard geleverd met een ladder koord en kunnen eenvoudig bediend worden met een optrek koord.

Bamboe jaloezieën bruin 


Ga je liever voor een wat donkere uitstraling? Deze bruine bamboe jaloezieën hebben ook een mooie warme natuurlijke uitstraling. Je kan kiezen uit een kastanje bruine kleur, of je gaat voor een wat donkere walnoten kleur bruin. Het reguleren van licht en privacy is ook met deze modellen eenvoudig te bedienen door middel van het optrek koord. 

Bamboe jaloezieën Hema 


Ook bij de Hema kan je terecht voor stijlvolle jaloezieën gemaakt van bamboe. Wil jij je jaloezieën op maat laten maken? Geef eenvoudig jouw maten door in de configurator, kies je gewenste kleur en je kan de jaloezieën eenvoudig online bestellen en afhalen in de winkel. 

Shop verder op Misterbamboe!


Heb je niet je favoriete bamboe jaloezie gevonden, maar ben je nog steeds op zoek naar bamboe raamdecoratie? Naast deze jaloezieën van bamboe, zijn er natuurlijk ook bamboe rolgordijnen verkrijgbaar! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan eens verder in ons blog artikel over bamboe rolgordijnen! Wil je gewoon nog even lekker verder shoppen? Neem een kijkje in onze uitgebreide shop, je hebt een keuze uit meer dan 1000 bamboe items

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest