Uitgelicht deze week: Bamboe draagdoek

Ben jij op zoek naar een bamboe draagdoek om je kleintje overal mee naartoe te kunnen nemen? Met een draagdoek gemaakt van bamboe viscose zorg jij ervoor dat niet alleen je baby zich helemaal blij voelt, maar ook jij kan genieten van de comfort van deze rekbare draagdoeken. Deze draagdoeken zijn verkrijgbaar in diverse gave printjes en zijn voor iedereen geschikt door het one size fits all principe! Zoek, vind en shop jouw favoriete draagdoek eenvoudig online bij Misterbamboe.nl!

Bam&boe draagdoeken

De draagdoeken van het merk bam&boe zijn gemaakt uit een combinatie van bamboe viscose & spandex. Dit materiaal zorgt ervoor dat deze draagdoeken niet alleen zijdezacht aanvoelen voor je kleine, maar ook nog eens erg rekbaar zijn. Hierdoor kan jij gemakkelijk de ideale stretch & sterkte vinden om je baby op een prettige manier te kunnen dragen. De afmeting van de draagdoek is 460 x 52 cm. Afhankelijk van de taille kan de draagdoek een of twee keer gewikkeld worden.

De voordelen van een bamboe draagdoek

Wat zorgt er nou voor dat deze draagdoeken zo heerlijk aanvoelen voor jou en je kleine? Dat leggen we jou graag uit! Bamboe viscose is een zijdezachte stof die tegenwoordig steeds vaker wordt gebruikt in textiel. Juist de zachte eigenschappen van dit materiaal wordt door steeds meer mensen als erg comfortabel ervaren. Daarnaast heeft bamboe viscose ook nog een aantal andere voordelen:

  1. Bamboe viscose heeft een hypo-allergene en anti-allergische werking. Dit maakt het ideaal voor baby’s met een gevoelig huidje.

  2. Bamboe textiel heeft een luchtige en ventilerende werking waardoor vocht eenvoudig wordt opgenomen.

  3. Bamboe is van nature UV-beschermend en filtert 98% van de schadelijke UV-stralen.

  4. Textiel gemaakt van bamboe viscose voelt in de zomer koeler aan, terwijl in de winter de bamboe viscose juist weer de lichaamswarmte vasthoudt.

  5. Direct vanaf de geboorte te gebruiken.

Shop verder op Misterbamboe!

Ben jij nog op zoek naar meer items voor je kleine, of misschien wel voor jezelf? Op Misterbamboe shop jij een ruim assortiment in artikelen gemaakt van bamboe. Of je nou op zoek bent naar babykleding of wellicht kleding voor jezelf, op Misterbamboe vind jij het! Ook voor toffe woonartikelen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment wordt iedere dag aangevuld met nieuwe items.

Interessant? Deel dit artikel!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest