Categorie
Prijs
1321258
Kleur

Exotan Bamboo Bank met Voetenbank

649.00

Exotan Bamboo Ligbed

449.00

Exotan Bamboo Palletbank (zonder kussens)

195.00

Exotan bamboo loungeset 4-delig

1,257.70

Exotan Bamboo Palletbank

227.99

Exotan tuintafel bamboo

132.65

Exotan ligbed Bamboo

579.00

Exotan loungestoel Bamboo

199.99

Exotan Bamboo Loungeset

849.00

Loungebank bamboo exotan

399.00

Exotan bamboe lounge bank

224.09

Exotan bamboe tuinmeubelen kopen

Met de bamboe tuinmeubelen van het gave merk Exotan heb jij deze zomer gegarandeerd een echte eye-catcher in je tuin of onder de overkapping staan. Deze bamboe serie van Exotan bestaat uit enkele fraaie items die volledig zijn gemaakt van duurzaam bamboe materiaal en brengen direct een flinke dosis gezelligheid en sfeer met zich mee. Zo kan je gaan voor een heerlijk complete bamboe loungeset welke bestaat uit een tuinbank, twee loungestoelen en een salontafel. Maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen voor een heerlijk comfortabel daybed of strandbed waar je urenlang op kan relaxen.

Online kopen bij Misterbamboe

Bij Misterbamboe vind jij de gehele bamboo collectie van Exotan! Zo ben jij er zeker van dat je bij ons het meest actuele aanbod van deze toffe serie kan vinden. Is jouw oog gevallen op één van de items? Bestel dan gemakkelijk online en laat je tuinmeubelen eenvoudig thuisbezorgen. Alle artikelen worden standaard geleverd met maar liefst twee jaar fabrieksgarantie.

Hoe je tuinmeubelen te onderhouden

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van je tuinmeubilair is het belangrijk om deze goed en regelmatig te onderhouden. De artikelen worden standaard vanuit de fabrikant al met een protector beschermd. Bamboe is echter een natuurproduct wat reageert op de omgeving en zal mede door weersinvloeden langzaam kunnen verkleuren.

Ook kunnen er lichte puntjes/vlekjes ontstaan die absoluut geen gevolgen hebben voor de kwaliteit, constructie en levensduur. Net als in hout kan er in bamboe ook scheurtjes ontstaan door klimaat-, temperatuur- en vochtigheidsverschillen. Dit is niet te voorkomen en wordt gezien als de charme van het product. Het advies is om 2x per jaar (april & oktober) jouw tuinmeubilair te voorzien van bamboo protector (ECP340).

Merk
Categorie
Kleur
Prijs