Categorie
Prijs

Ay illuminate Bagobo hanglamp large O

675.00

Ay illuminate Bagobo hanglamp large R

675.00

Ay illuminate Bagobo hanglamp medium O

595.00

Ay illuminate Bagobo hanglamp medium R

595.00

Ay illuminate Bagobo hanglamp small O

450.00

Ay illuminate Bagobo hanglamp small R

450.00

Ay illuminate bamboo m1 hanglamp 75 cm - bruin

430.00

Ay illuminate Bamboo M2 ø30 Natuurlijk

224.00 197.31

Ay illuminate bamboo m3 hanglamp 30 cm

224.00

Ay Illuminate Bird's nest size L

1,495.00

Ay Illuminate Black Bird's nest medium

518.75

Ay Illuminate Black Bird's nest small

325.00

Ay Illuminate lamp kopen

Kies je voor een handgemaakte bamboe lamp van Ay Illuminate, dan haal je niet zomaar wat in huis. Deze bijzondere lampen worden gemaakt door lokale vakmannen in met name Afrika, Azië en Zuid-Amerika. De lampen worden gemaakt van bamboe, katoen, sisal en zijde en staan bekend om haar organische vormen.

Handgemaakt

Alle lampen  zijn met de handgemaakt door lokale vaklieden. Hiermee heb je niet alleen een unieke lamp in huis, maar haal je ook direct een stukje cultuur in huis. De collectie is zeer divers en voor ieder interieur is dan ook wel een geschikte lamp. Zo heb je enkele prachtige grote hanglampen, maar kan je ook kiezen voor een kleine tafellamp. Houd je van de natuurlijke tint van bamboe, of heb je liever zwarte accenten? De collectie van Ay Illuminate heeft overal een passende lamp voor ontworpen!

Ay illuminate bij Misterbamboe

Misterbamboe is een officiële verkooppartner van Ay Illuminate. De producten van Ay Illuminate hebben slechts één producent voor de Benelux en daar bestellen wij onze lampen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak, maar jouw bestelling wordt rechtstreeks van de producent naar je adres gestuurd. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Neem dan gerust per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dienen wij voor jou een claim in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Categorie
Prijs